Connect with us

Campursari

Ririt Rengganis – Mijil Kethoprak Pelog 6

Published

Ririt Rengganis – Mijil Kethoprak Pelog 6lali-lali datan bisa lali lawas saya katon Upamakna wit witan kang gede Tinukuhan datan bisa mati mrajak saya semi tresnaku...
Sumber Video

lali-lali datan bisa lali
lawas saya katon
Upamakna wit witan kang gede
Tinukuhan datan bisa mati
mrajak saya semi
tresnaku ngrembuyung

Poma kaki padha dipun eling
Ing pitutur ingong
Sira uga satriya arane
Kudu anteng jatmika ing budi
Ruruh sarta wasis
Samubarang tanduk