Connect with us

Dangdut

Suliana – Kanggo Riko

Published

Suliana – Kanggo RikoAm Sing ono hang biso G Ngalangi niat iki F Masio tah samudro Am Sun arungi Am Sing ono hang...
Sumber Video

Am
Sing ono hang biso
G
Ngalangi niat iki
F
Masio tah samudro
Am
Sun arungi

Am
Sing ono hang biso
G
Mbatesi welas iki
F
Masiyo ilang nyowo
Am
Sun belani


Dm G
Paran byaen sun lakoni
Am
Kanggo riko

Dm Am G
F G

Chorus:
Am Dm
Siji-sijine mung riko
G Am
Nong atinisun selawase
Dm G
Separuh rogo iki
F G Am
Yoro mung kanggo riko

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Suliana – Kanggo Riko" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.