Connect with us

Dangdut

Ratna Antika – Aku Ra Kuat Mbok

Published

Ratna Antika – Aku Ra Kuat Mbokaku ra tahan pengen rasakne pacaran opo yo bener rasane enak tenan njajal sepisan sing marai cah edan edan ya...
Sumber Video

aku ra tahan pengen rasakne pacaran
opo yo bener rasane enak tenan
njajal sepisan sing marai cah edan edan
ya kok sirahku sing payu oleh kamplengan

curhat ning embok le durung rabi jo ndemok
lha terus piye pacaran kok lolak lolok
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
kudune kenceng jo sampek menggok-menggok


wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
timbang engko paiman iki selak nesu
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
rabikno to mbok engko tak gaweke putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
cepet mbok ndang golekko mantu mbok
wes to mbok masiyo ra patek ayu
sikat mbok selak perot ra payu

aku ra tahan pengen rasakne pacaran
opo yo bener rasane enak tenan
njajal sepisan sing marai cah edan edan
ya kok sirahku sing payu oleh kamplengan

curhat ning embok le durung rabi jo ndemok
lha terus piye pacaran kok lolak lolok
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
kudune kenceng jo sampek menggok-menggok

wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
timbang engko paiman iki selak nesu
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
rabikno to mbok engko tak gaweke putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
cepet mbok ndang golekko mantu mbok
wes to mbok masiyo ra patek ayu
sikat mbok selak perot ra payu

wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
timbang engko paijo iki selak nesu
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
rabikno to mbok engko tak gaweke putu

mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
cepet mbok ndang golekko mantu mbok
wes to mbok masiyo ra patek ayu
sikat mbok selak kisut ra payu

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Ratna Antika – Aku Ra Kuat Mbok" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.