Connect with us

Dangdut

Ratna Antika – Rumangsamu Penak

Published

Ratna Antika – Rumangsamu PenakRumangsamu penak mas (yo penak) Rumangsamu opo penak mas (yo penak) Ditinggal bojo dewekan mas (yo penak) Aku dadi tki,...
Sumber Video

Rumangsamu penak mas (yo penak)

Rumangsamu opo penak mas (yo penak)
Ditinggal bojo dewekan mas (yo penak)
Aku dadi tki, mbabu neng luar negeri
Kanti niat ati nggo golek rejeki


Rumangsamu penak mas (yo penak)
Gesek gesek gesek ndledek mas (yo penak)
Bayangno lehku kerjo neng negorone tonggo
Duit sing tak kirim ojo mbok entekno

Ppo rumangsamu aku neng kene
Mung facebookan karo dolanan hp
Dewei loo kudune ndungo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu aku neng kene
Mung seneng seneng ora ngosek wc, yo ngosek
Piro piro rejeki sing tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Rumangsamu opo penak mas (yo penak)
Ditinggal bojo dewekan mas (yo penak)
Aku dadi tki, mbabu neng luar negeri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak mas (yo penak)
Gesek gesek gesek ndledek mas (yo penak)
Bayangno lehku kerjo neng negorone tonggo
Duit sing tak kirim ojo mbok entekno

Ppo rumangsamu aku neng kene
Mung facebookan karo dolanan hp
Dewei loo kudune ndungo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Ppo rumangsamu aku neng kene
Mung seneng seneng ora ngosek wc, yo ngosek
Piro piro rejeki sing tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Ratna Antika – Rumangsamu Penak" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.