Connect with us

Dangdut

Mahesa Ft. Dewi Cinta – Sing Direstui

Published

Mahesa Ft. Dewi Cinta – Sing Direstuinyawang banyu moto hang netes ngepusi pipin riko sing nyejo sak benere sing niat ngeloro kelendi maning wong tuwek hang...
Sumber Video

nyawang banyu moto
hang netes ngepusi
pipin riko

sing nyejo sak benere
sing niat ngeloro
kelendi maning wong tuwek
hang sing biso nompo


sing nyalahno kadung riko ngersulo
mergo nyatane isun hang ngeloro

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masio isun isun sing ono

Tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masio isun sing ono

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Mahesa Ft. Dewi Cinta – Sing Direstui" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.