Connect with us

Dangdut

Nurhana – Resepsi

Published

Nurhana – ResepsiYen pinuju angrawuhi ing malem resepsi Kakung putri ngagem busono kang edipeni Poro putri sami lenggah jejer katon rapi Yen...

Yen pinuju angrawuhi ing malem resepsi
Kakung putri ngagem busono kang edipeni
Poro putri sami lenggah jejer katon rapi
Yen sinawang nganti koyo kontes widodari

*
Poro priyo lenggahe rodo adoh sak wetoro
Uthak uthik lirak lirik
Ngguya ngguyu
Mesam mesem
Sajak arep mundut lagu


Sinten niku lenggah pojok ndelik ono mburi
Menga-mengo sajake kok ono sing diwedeni

ulang dari *

Perhatian! Musik, lirik maupun chords dari "Nurhana – Resepsi" diatas adalah hak cipta dari pengarang, penggubah, artis, group maupun produsen / label musik bersangkutan.