Connect with us

Gambus

Lirik, Tiara Firdausi – Saben Malem Jum’at

mm

Published

Lirik, Tiara Firdausi – Saben Malem Jum’atSholli Wasallim daaiman 'alah mada.. 2 x Wal 'Ali Wal Ashabi Man Qodwa hada.. 2 x Saben Malem Jum'at Ahli...
Sumber Video

Sholli Wasallim daaiman ‘alah mada.. 2 x
Wal ‘Ali Wal Ashabi Man Qodwa hada.. 2 x

Saben Malem Jum’at
Ahli Kubur Muleh Nang Omah
Kanggo Njaluk Dungo
Wacan Al-Qur’an Najan Sak Kalimah


Lamun Ora Di Kirimi
Banjur Bali Mbrebes Mili
Bali Nang Kuburan
Mangku Tangan Tetangisan

Sholli Wasallim daaiman ‘alah mada.. 2 x
Wal ‘Ali Wal Ashabi Man Qodwa hada.. 2 x

Kebacut Temenan Ngger Anak Turunku
Kowe Ora Wirang Podo Mangan Tinggalanku
Lamun Aku Biso Bali Nang Alam Ndonyo
Bakal Tak Ringkesi Donyaku Sing Isih Ono

Advertisement
Comments