Connect with us

Campursari

Lirik (Cakepan) – Campursari Klasik Maduma-Ketawang Pamuji

mm

Published

Lirik (Cakepan) – Campursari Klasik Maduma-Ketawang PamujiTejo tirto atmojo noto rahwono Kekuwunge kekuwunge.... Kekuwunge karyo rujiting wardoyo Om awignam astumono Mugi rahayuo sagung dumadi Hanenuwun konjuk...
Sumber Video

Tejo tirto atmojo noto rahwono
Kekuwunge kekuwunge….
Kekuwunge karyo rujiting wardoyo

Om awignam astumono
Mugi rahayuo sagung dumadi
Hanenuwun konjuk ing ngarso
Hyang agung
Mbenjang laire sang bayi
Dadyo manungso kang tangguh
Tanggaping sasmito lantip
Prawiro jayeng palugon


Sihing noto sihing noto
Rahab supo kating cipto

Om awignam astumono
Mugi rahayuo sagung dumadi
Hanenuwun konjuk ing ngarso
Hyang agung
Mbenjang laire sang bayi
Dadyo manungso kang tangguh
Tanggaping sasmito lantip
Prawiro jayeng palugon

Advertisement
Comments