Connect with us

Campursari

Chords, Aftershine Feat Damara.de – Yowes Modaro (Official)

mm

Published

Chords, Aftershine Feat Damara.de – Yowes Modaro (Official)Intro : F G Em Am Dm G C F rino ing wayah wengi G aku eling kowe C G/B...
Sumber Video
Intro : F G Em Am Dm G C

               F
rino ing wayah wengi
G                   
  aku eling kowe
    C            G/B
sek mbiyen ngancani
Am                     Dm
 susah seneng dilakoni bebarengan
         G                   C
tanpo terpikirkan akhire bubaran..

Interlude: F G C
                 F
atiku loro njobo njerone ambyar
G
  nyawang sliramu
       C          G/B
andang nduwe gandengan
Am                  Dm
 iki ati udu bahan nggo dolanan
       G                     C    G
aku trimo ngalah mugo kowe bungah..

Reff:
          C
mbok yo tulung sadaro
      G
ojo sepenak e dewe
     Am
kiro-kiro ra tresno
       Em
ora ko ngene carane
      F
waton ninggal lungo
        C
gandeng karo wong liyo
       Dm                  G
yowes ora popo karma iseh ono
          C
yowes modaro..

Musik : F G Em Am A Dm G C

                  F
opo kowe ora ngerumangsani
G
  aku merjuangke
 C        G/B
isuk awan wengi
Am                      Dm
 golek rejeki tak nggo ndandani
        G                      C
basan kowe dadi lali sek ngancani..

Feat:
  F          G
sepurane kangmas
 C      G/B   Am
aku ninggal lungo
 Dm        G             C
aku sadar aku wes ngelarani..
F        G          Em  E
  aku yo pingin bahagia
  Dm
jujur kesel melarat
     G
urip rekoso..

Reff:
          C
mbok yo tulung sadaro
      G
ojo sepenak e dewe
     Am
kiro-kiro ra tresno
       Em
ora ko ngene carane
      F
waton ninggal lungo
        C
gandeng karo wong liyo
       Dm                  G
yowes ora popo karma iseh ono
          C
yowes modaro..

    C
sadaro
      G
ojo sepenak e dewe
     Am
kiro-kiro ra tresno
       Em
ora ko ngene carane
      F
waton ninggal lungo
        C
gandeng karo wong liyo
       Dm                  G
yowes ora popo karma iseh ono
          C
yowes modaro..